نمایش صنایع دستی بانوان در نمایشگاه روزنۀ امید

نمایشگاه صنایع دستی روزنه‌ی امید به هدف توانمند سازی  در 19 غرفه با اشتراک 320 تن از زنان و مردان کارآموز در بخش‌های فن و حرفه برای مدت چهار روز گشایش بافت.

میرویس اسلمی مسوول دفتر( PIN )مردم ضرورت‌مند هدف از برگزاری این نمایشگاه را به نمایش گذاشتن محصولات افرادی دانست که برای مدت 8 ماه در بخش‌های مختلف (خیاطی، گلدوزی، شیرینی‌پزی، آرایشگاه، صنایع دستی و بخش ترمیم یخچال، موبایل و کولر) آموزش دیده بودند.

به گفته آقای اسلمی 70 درصد از این کارآموزان را بانوان تشکیل می‌دهند. وی با ابراز امیدواری بیان کرد که این می‌تواند در ارتقای ظرفیت و توانمندسازی آنان موثر باشد.

او افزود کارآموزان شامل افرادی اند که از لحاظ مالی آسیب‌دیده و یا در بحران‌های اقتصادی به سر می‌بردند.

پروین تاجیک که در بخش شیرینی‌پزی آموزش دیده است با ابراز خرسندی می‌گوید هر چند که در خانه کار می‌کند و دوکانی ندارد اما افرادی هستند که سفارش شیرینی می‌دهند و این تا حدودی مشکلات اقتصادی وی را حل کرده است.

زیبا یارزاده می‌گوید دوره آموزش آنان اصلا در شش ماه خلاصه می‌شود و دو ماه آخر را برای بازاریابی و کار‌های عملی آنان اختصاص داده اند.

دفتر PIN در کنار آموزش‌های فن و حرفه با دادن قرضه‌های کوچک بانوان در رونق دادن کار آنان کمک می‌کند. چنانچه بانو وزیره می‌گوید که حرفه تولید عرقیات یاد داشته است و بخاطر نیازهای اقتصادی نمی‌توانسته کارش را شروع کند اما اکنون با گرفتن قرضه‌های کوچک کار تولید عرقیات گیاهی را شروع کرده است.

بازدید کننده‌گان این نمایشگاه می‌گویند که این چنین نمایشگاه می‌تواند نوعی بازاریابی برای بانوانی باشد که دوره‌های مختلف فن و حرفه گذرانده اند.

موسسه‌ی PIN یا (مردم ضرورتمند) یک نهاد غیر دولتی بوده که در سال 1992 در کشور جمهوری چک به هدف ارائه کمک و همکاری به افراد نیازمند و متاثر از حوادث طبیعی جنگ‌های مسلحانه تاسیس گردید. فعالیت این موسسه از سال 2001 در افغانستان نیز آغاز گردید.

گزارشگر: زینب محسنی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا