جوانان و علمای رضاکار، برای برابری کار می‌کنند

برنامه‌‌ی تحت نام (کاروان جوانان و علمای رضاکار برای برابری جنسیتی و حقوق زنان) امروز از سوی دفتر یو.ان.دی.پی و ریاست امور زنان در ولایت هرات برگزار شد.

مسؤلان در «دفتر یو. ان. دی. پی» هدف از راه‌اندازی این برنامه را آگاهی‌دهی برای برابری جنسیتی عنوان می‌کنند.

داگلس آرمر، رئیس پروژه‌های دولتی دفتر یو ان دی پی می‌گوید: هدف از این برنامه، آگاهی‌دهی برای مردان و زنان در مورد برابری جنسیتی و حقوق زنان است.

آقای آرمر می‌افزاید: «فکر می‌کنم که راه اندازی چنین برنامه‌های در هرات ضرورت است و من امیدوارم این برنامه‌ها تغییرات مثبت را برای زنان در پی داشته باشد ».

شماری دیگر از مسؤلان نیز بر تاثیرات مفید این برنامه‌ها برای زنان و حقوق شان باور دارند.

خانم لیا مدیر برنامه‌ی اجماع در دفتر یو ان دی پی، باور دارد که این برنامه می‌تواند تاثیرات مثبت را روی زندگی زنان در هرات داشته باشد.

او می‌گوید: «این پروژه‌ی ما همراه با دو پروژه دیگر که یکی کشت زعفران است و دیگری هم پالیسی‌سازی است، می‌تواند تغییرات مثبت را روی زندگی زنان داشته باشد ».

خانم لیا می‌افزاید: هم‌چنان یک کتاب را به همکاری وزارت حج و اوقاف، که حاوی احادیث و مقالات، درباره حقوق زنان در اسلام مطرح شده است ترتیب داده اند.

مدیر برنامه‌ی اجماع در یو ان دی پی افزود: «این برنامه در بلخ هم برگزار خواهد شد و این یک برنامه آزمایشی است که فعالیت آن سه ماه را در بر خواهد گرفت و پس از آن کار خود را گسترش خواهیم داد ».

به باور مسؤلان در ریاست امور زنان این برنامه‌ها می‌تواند به برابری جنسیتی در جامعه  کمک کند.

عزیزه کریمی سرپرست امور زنان ولایت هرات به این باور است که این برنامه می‌تواند برای برابری جنسیتی کمک کند، به همین منظور علما و جوانان رضاکار در سطح شهر و ولسوالی‌های کرخ، انجیل، گذره، زنده‌جان و غوریان کار خواهند کرد.

خانم کریمی به این باور است که برنامه‌ی تساوی جنسیتی شامل حقوق زنان و مردان است و مختص به زنان نمی‌باشد.

درهمین حال شماری از مسؤلان ریاست حج و اوقاف هرات نیز این برنامه را مفید عنوان می‌کند.

سیداحمد حسینی مدیر اطلاعات و ارتباطات عامه ریاست ارشاد حج و اوقاف بیان می‌دارد: «برابری در اسلام به معنای عدالت است و در اسلام حقوق زن از مرد کمتر نبوده و در برخی از موارد حق زنان نسبت  به مردان بیشتر نیز می‌باشد ».

آقای حسینی می‌افزاید: اگر در بین مردم یا اداره‌ها، بین زنان و مردان تبعیض وجود دارد این از نظر دینی به کلی مردود است.

در این برنامه چهار هدف عمده از جمله کار رضاکاران برای برابری جنسیتی، بلندبردن آگاهی مردم در مورد برابری جنسیتی، نقش جوانان در تامین برابری جنسیتی و ایجاد شبکه‌های رضاکار ملی است.

گزارشگر: سیمین صدف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا