مکتبی که با دستان یک زن ایجاد شد
شماری از زنان با ایجاد مراکز آموزشی مختص زنان، ادارهی یک مرکز آموزشی را در دست گرفته و شرایط کار را برای همجنسان خود نیز مهیا میسازند.
مکتب خصوصی بیبی عایشه صدیقه از مکاتبی است که توسط زنان ایجاد، و مدیریت میشود.
اقلیما رحیمی مدیر این مکتب خصوصی میگوید: «من این مکتب را در سال 1391 به همکاری یک خانم دیگر تاسیس کردم، و موفق شدم تا این لحظه این مکتب را با پرسونل زنانه مدیریت و سر پا نگهدارم ».
اقلیما رحیمی در ایجاد این مکتب مشکلات فراوانی را دیده که اینگونه حکایت میکند.
خانم رحیمی میگوید: «با مشکلات اقتصادی روبرو هستیم و بارها به نهادهای مدافع زنان مراجعه کردیم اما حمایت نشدیم اما هیچگاه ناامید نشدم و باز هم به کارم ادامه دادم ».
او افزود: بارها برخی از مردان به او گفته اند که نمیتواند مکتب را با کارمندان زنان اداره کند و بهتر است از این کار دست بشوید.
رحیمی میگوید: جواز لیسه دارد اما به دلیل مشکلات اقتصادی تا صنوف ابتدایی بیشتر شاگرد ندارد، در این مکتب 9 استاد خانم به تدریس مصروف هستند و در حدود 160 شاگرد دارد.
خانم رحیمی در ادامه افزود: اگر بتواند مشکلات اقتصادی خود را حل کند دوست دارد مکتب خود را رشد دهد تا شاگردان بتوانند از صنف آمادگی تا فراغت در این مکتب درس بخوانند.
در همین حال شماری از استادان این مکتب از کار در محیط زنانه ابراز خوشنودی میکنند.
آرزو شکیبا، دو سال است که در این مکتب تدریس میکند چنین میگوید: «زمانی که در یک محیطی کار میکنم که همه زنان هستند، به خصوص رهبری آن در دست یک زن است احساس قدرت میکنم ».
شکیبا میافزاید: جدا از اینکه شغل معلمی را دوست دارد با کار کردن در یک محیط زنانه میخواهد به دیگران نشان دهد که زنان هم میتوانند با همبستگی شان به مقامهای بلند برسند.
شماری دیگر از استادان این مکتب نیز فرصت کار در این محیط را غنیمت میشمارند.
مژگان حمیدی سرمعلم این مکتب که در دو رشتهی حقوق و حسابداری تحصیل کرده میگوید: «شوهرم دوست ندارد در محیطهای مردانه کار کنم و کار در این مکتب برایم بهترین فرصت است تا بتوانم از درسی که خواندم استفاده کنم ».
خانم حمیدی میافزاید: کار در این مکتب را دوست دارد و برای پیشرفت این مکتب برنامههای مشترکی را مدیر پلان کرده است.
گزارشگر: سیمین صدف