شهیره الهامی، خبرنگار ‘برتر’ در زون غرب افغانستان شد

لیدا بارز

شهیره الهامی، از سوی «اتحادیه ژورنالیستان آزاد افغانستان» به‌عنوان ‘خبرنگار برتر سال ۱۴۰۲’ در زون غرب افغانستان معرفی شد.

جشنواره‌‌ی گزینش چهره‌های ‘برتر’ رسانه‌ای، همه ساله از سوی «اتحادیه ژورنالیستان آزاد افغانستان» به هدف تشویق و تقدیر از کارکردهای رسانه‌ی خبرنگاران در سراسر کشور، برگزار می‌شود. 

شهیره الهامی، برنده‌ی این جشنواره در صحبت با خبرگزاری بانوان افغانستان گفت: «کار خبرنگاری در افغانستان چه در گذشته و حال با دشواری‌های زیادی مواجه بوده که در این میان، زنان خبرنگار چالش‌های بیش‌تری دارند.»

خانم الهامی در مورد گزینش‌اش به‌عنوان خبرنگار ‘برتر’ می‌گوید: «موفقیت در عرصه‌ی کار رسانه‌ی در چنین شرایط کار ساده‌ای نیست.» با این حال، این‌که وی توانسته به‌عنوان ‘بهترین خبرنگار زون غرب افغانستان’ انتخاب شود؛ جای خوش‌حالی و افتخار برای جامعه‌ی خبرنگاری و زنان خبرنگار است. 

شهیره این دست‌آورد را مربوط به تمامی زنان خبرنگار کشور عنوان کرد.

خانم الهامی، دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی خبرنگاری از دانشگاه هرات است. او که از اوایل آموزش، به فعالیت در رسانه‌ها نیز مشغول بود، می‌گوید؛ در آینده می‌خواهد به‌عنوان یک خبرنگار مردمی و بی‌طرف کار اش را ادامه دهد. 

در این جشنواره، هر یک هوسی احمدی، افسانه‌ حیدری و فرح فریبرز از کابل و عایشه احمدزی از ننگرهار نیز جایزه‌‌های خبرنگاران ‘برتر’ سال را در زون‌های مختلف کشور، دریافت کردند.

شهیره به‌عنوان یک خبرنگار زن، برگزاری چنین جشنواره‌ها را برای خبرنگاران به‌ویژه زنان، فرصتی برای بهبود کار خبرنگاری، ایجاد انگیزه میان آنان و تشویق از خبرنگاران می‌داند که به‌باور وی چنین برنامه‌ها کمک می‌کند تا زنان در رشته‌ی خبرنگاری بیشتر رشد کنند و ظرفیت‌سازی شود. 

او با درک چالش‌های فرا راه خبرنگاران زن می‌گوید؛ زنان افغانستان قدرت‌مند اند و نشان داده‌اند که با وجود محدودیت‌ها و چالش‌ها، می‌توانند در جامعه حضور یابند.

جشنواره‌ای گزینش چهره‌های ‘برتر’ رسانه‌ای همه ساله در زون‌های مختلف کشور از سوی «اتحادیه ژورنالیستان آزاد افغانستان» برگزار می‌گردد. در این جشنواره از هر زون، یک خبرنگار و یک گوینده‌ای ‘برتر’ انتخاب می‌شود. 

از سوی هم مسوولان این جشنواره می‌گویند که برگزاری این گونه رقابت‌ها می‌تواند در قسمت رشد و ظرفیت سازی کار خبرنگاران موثر واقع شده و زمینه ساز پیش‌رفت و بهتر شدن کار رسانه‌ای در افغانستان باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا