برگزاری کارگاه «تولید حرفه‌ای ویدیو» برای خبرنگاران زن

کارگاه آموزشی «تولید حرفه‌ای ویدیو» برای شماری از خبرنگاران زن و کارآموزان خبرگزاری بانوان افغانستان، از سوی انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان برگزار شد.

این کارگاه برای مدت چهار روز و به هدف ارتقای ظرفیت خبرنگاران زن و دانشجویان رشته‌ی روزنامه‌نگاری برگزار شده است.

در این کارگاه، اشتراک‌کنندگان مهارت‌های تولید ویدیو و کار با نرم‌افزارهای ایدیت ویدیو را فرا خواهند گرفت.

فیصل کریمی، رئیس انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان می‌گوید: «این کارگاه آموزشی برگزار شده تا کارآموزان و خبرنگاران زن با تولید ویدیوی پیشرفته‌ی دیجیتال آشنا شوند و ویدیوهای باکیفیت را در فضای نت منتشر کنند.»

او می‌فزاید هدف از برگزاری این برنامه، افزایش دانش نظری و مهارت‌های روزنامه‌نگاران زن در حوزه‌ی روزنامه‌نگاری جدید است، تا با معیارهای روز خبرنگاری آشنا شوند.

در همین حال برخی از کارآموزان این دوره‌ی آموزشی، برگزاری چنین کارگاه‌ها را برای آشنایی شان با نرم‌افزارهای ایدیت تصویر و تهیه گزارش‌های تصویری، نیاز اساسی می‌دانند.

اسما مهرورز، یکی از دانشجویان دانشکده‌ی گرافیک در دانشگاه هرات می‌گوید که فرصت فراگیری این آموزش‌ها برای شان در دانشگاه فراهم نیست و این کارگاه سبب افزایش مهارت‌های شان می‌شود.

خانم مهرورز می‌افزاید: «من در گذشته فرصت آموزش این مهارت‌ها را نداشتم اما اکنون می‌توانم با نرم‌افزار‌های ایدیت تصویر و تهیه گزارش‌های تصویری آشنا شده و کار کنم.»

وی هم‌چنان می‌گوید که اشتراک در این کارگاه سبب می‌شود که مهارت‌هایش در بخش ایدیت فیلم افزایش پیدا کند.

در همین حال برخی از کارآموزان این دوره‌ی آموزشی، برگزاری این کارگاه‌ را جهت افزایش ظرفیت خبرنگاران زن برای تولید ویدیو با معیارهای روز موثر عنوان می‌کنند.

حمیده حسنی، یکی از دانشجویان دانشکده‌ی روزنامه‌نگاری دانشگاه هرات می‌گوید که در این کارگاه آنان می‌توانند به‌طور رایگان مهارت‌های ایدیت تصویر را فراگیرند.

خانم حسنی می‌افزاید: «من قبلا در صنف‌های آموزشی اشتراک می‌کردم تا این مهارت‌ها را یادبگیرم اما حالا می‌توانم به طور رایگان مهارت‌ تهیه‌ی گزارش تصویری را فراگیرم.»

وی هم‌چنان افزود که در این کارگاه، تهیه گزارش‌های تصویری و ویدیو‌های کوتاه را یاد می‌گیرند.

در این میان برخی دیگر از دانشجویان دختر دانشکده خبرنگاری تاکید می‌کنند که فرصت‌های یادگیری مهارت‌ کارهای رسانه‌ای در دانشگاه، به دلیل کم‌بود تجهیزات برای‌شان فراهم نیست و این کارگاه‌ها سبب می‌شود تا آنان مهارت‌های بیشتر را فراگیرند.

زینب نظری، یکی دیگر از اشتراک کنندگان می‌گوید که استفاده از برنامه‌های آموزشی این کارگاه کمک می‌کند تا پیرامون موضوعات مختلف رسانه‌ای آموزش ببینند و در آینده‌ی کاری خود از آن استفاده کنند.

وی می‌گوید که این فرصت‌ها برای شان زمینه‌ی فراگیری مهارت‌های رسانه‌ای را فراهم می‌سازد.

انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان از آغاز فعالیت‌اش تاکنون برنامه‌های آموزشی زیادی را جهت افزایش ظرفیت خبرنگاران زن برگزار کرده است.

گزارش‌گر: بهشته عزیز

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا