توزیع کمک‌های مالی برای کودکان و خانواده‌های نیازمند

برای هشتاد تن از کودکان آسیب‌پذیر در هرات از سوی برنامه‌‌ی صدای طفل اداره‌ی کار و امور اجتماعی، به کمک مالی موسسه‌ی وارچایلد انگلستان، مبلغ 13200 افغانی و یک بسته‌‌ی مواد بهداشتی توزیع شد.
شماری از خانواده‌های نیازمند از توزیع این کمک‌ها خوشنود بوده و می‌گویند، مشکلات اقتصادی‌شان در این اواخر افزایش یافته و حکومت باید توجه بیشتری برای شان داشته باشد.
زینب یک تن از نیازمندان می‌گوید که این کمک‌ها برای حل مشکلات اقتصادی شان بسنده نیست و آنان نیاز دارند تا بیشتر از سوی حکوت حمایت مالی شوند.
زینب می‌افزاید: «ما نان آور خانه نداریم و به فقر و تنگ‌دستی مواجه هستیم اما با شروع فصل سرما مشکلات ما نیز افزایش یافته. این کمک‌ها تا حدی می‌تواند وضعیت ما را بهتر بسازد اما حکومت باید برای ما توجه زیادتری داشته باشد.»
در این میان اما سعد‌گل یکی دیگر از نیازمندانی است که می‌گوید، فرزند بیمار دارد و وسایلی ندارند تا در سردی زمستان، خانه‌ی خود را گرم نگهدارند.
وی می‌افزاید: «هوا سرد شده ولی ما نه ذغال داریم تا خانه خود را گرم کنیم و نه توان این را داریم تا برای سیر کردن خود مواد غذایی تهیه کنیم.»
سعدگل می‌گوید که در خانه‌ی کرایه‌ی زندگی می‌کند و به دلیل فقر که دامن‌گیر اش شده است نمی‌تواند مخارج زندگی خانواده‌ی خود را تامین کند.
در همین حال، مسؤولان اداره‌ی کار و امور اجتماعی می‌گویند، موسسه‌ی وارچایلد انگلستان تا به حال برنامه‌های آگاهی‌دهی، روان‌درمانی کودکان، توزیع مواد صحی و غیره را داشته است.
عبدالقیوم افغان رئیس اداره‌ی کار و امور اجتماعی می‌گوید، کودکانی که از طرف موسسه‌ی وارچایلد حمایت مالی می‌شوند، از سوی برنامه‌ی‌ صدای طفل اداره‌ی کار و امور اجتماعی شناسایی شده اند و امروز به هر کدام شان 13200افغانی و یک کیت‌ صحی توزیع می‌شود.
آقای افغان می‌افزاید: «اداره‌ی کار و امور اجتماعی به همکاری مقام ولایت هرات به ده هزار کودک در شهر هرات و ولسوالی‌ها مواد غذایی، کیت‌های صحی و پول نقد کمک کرده است و در آینده تلاش دارد تا برنامه‌های دیگری برای کودکان خیابانی داشته باشد.»
از سوی دیگر موونسه حسن‌زاده معاون مقام ولایت هرات، برگزاری این برنامه‌ها را برای خانواده‌های نیازمند و کودکان آسیب‌پذیر مفید می‌داند.
وی می‌گوید که همکاری موسسه‌های کمک‌کننده سبب می‌شود تا آنان کودکان آسیب‌پذیر و خانواده‌های نیازمند را بیشتر حمایت مالی کنند.
خانم حسن‌زاده می‌افزاید: «در ولسوالی‌های ۱۹گانه به صورت عادلانه کمک‌های مالی تقسیم نمی‌شود و موسسه‌های کمک‌کننده، کمک‌های مالی را بیشتر به ولسوالی‌های امن در نظر می‌گیرند.»
به باور وی، باید برای خانواده‌های نیازمند که در شهرستان‌ها و روستاهای دوردست زندگی می‌کنند نیز برنامه‌های حمایتی در نظر گرفته شود.
گزارش‌گر: بهشته عزیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا