برگزاری میزگرد عمل‌کرد رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران در نبرد با کووید-۱۹ در افغانستان

میزد گرد آن‌لاین در مورد “روزنامه‌نگاری مسؤول؛ چالش‌ها و ایده‌های جدید برای پوشش کووید_۱۹ در افغانستان” از ‌سوی رسانه‌ی کاشی با اشتراک داکتر وحید مجروح، معاون وزارت صحت عامه، فیصل کریمی، استاد دانشگاه، میلاد آزاد حمیدی، خبرنگار و نجیبه ایوبی، رئیس کلید گروپ، برگزار شد.
در این برنامه، اشتراک‌کنندگان، روی چگونه‌گی عمل‌کرد رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران در نبرد با کووید_۱۹ صحبت کردند.
نجیبه ایوبی، رئیس کلید گروپ می‌گوید که رسانه‌ها در دور اول توانسته اند تا برای مردم، در مورد چگونه‌گی پیش‌گیری از شیوع ویروس کرونا آگاهی‌دهی کنند اما به دلیل ناشناخته بودن این ویروس و خطرات ناشی از آن، باعث ایجاد ترس در میان مردم نیز شده اند. اما در دور دوم با پیشرفت‌های که در زمینه‌ی شناخت کرونا صورت گرفت یک مقدار ترس آن در نزد مردم کم‌تر شده است.
در همین حال وحید مجروح، معاون وزارت صحت عامه بیان می‌دارد که حضور رسانه‌ها یکی از عوامل موثر در قسمت آگاهی‌دهی از کووید_۱۹ برای مردم در کشور بوده است.
وی هم‌چنان می‌افزاید:”از هر ابتکار و تلاشی می‌شود انکار کرد اما از موثریت رسانه‌ها و ژورنالیستان افغانستان در زمان شیوع ویروس کرونا مخصوصا در دور اول نمی‌شود انکار کرد.”
فیصل کریمی، استاد دانشگاه و رئیس انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان می‌گوید که روزنامه‌نگاران مسۇولیت اجتماعی دارند تا ضمن شناسایی مشکلات موجود، پاسخ و راه‌کارهایی را برای حل آن از طریقه‌های مختلف ارائه کنند.
وی همچنان بیان می‌دارد: “ما خبرنگاران بحران کرونا را فرصتی می‌دانیم که روح روزنامه‌نگاری دوباره زنده شده و اعتماد از دست رفته‌ی مردم به رسانه‌ها دوباره برگردانده شده است.”
میلاد آزاد حمیدی، خبرنگار و کارمند در رسانه‌ی انترنیوز گفت که معلومات و شایعات نادرست موجود در جامعه نسبت به ویروس کرونا، تاثیرات بیشتری روی زندگی مردم داشته و نقش خبرنگاران این است تا این شایعات نادرست را با ارائه‌ی معلومات دقیق کم‌تر سازند.

گزارش‌گر: شهیره الهامی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا