آزمون ورودی به دوره‌ی کارورزی خبرگزاری بانوان افغانستان برگزار شد

آزمون ورودی به دوره‌ی کوتاه‌مدت روزنامه‌نگاری حرفه‌یی و عملی انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان برگزار شد. در این آزمون، 30 تن از دانش‌جویان و دانش‌آموختگان رشته‌ی روزنامه‌نگاری اشتراک کردند.

مسؤولان در انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را افزایش ظرفیت بانوان خبرنگار و دانش‌جویان رشته‌ی روزنامه‌نگاری عنوان می‌کنند.

فیصل کریمی، رئیس انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان می‌گوید از میان 30 تن از اشتراک‌کنندگان در این دوره، 15 تن انتخاب می‌شوند که دوماه به صورت نظری آموزش می‌بینند و 3 ماه نیز کار عملی خواهند داشت.

«این دوره‌ها، دانش‌جویان دختر و روزنامه‌نگاران زن را آماده می‌کند تا پس از فراغت از دانشگاه، با گواهی‌نامه‌یی که دارند به صورت بهتر فرصت‌های کاری را به دست بیاورند.»

به گفته‌ی آقای کریمی، در پایان این دوره، مهارت‌های کاریابی و سی‌وی نویسی نیز برای اشتراک‌کنندگان آموزش داده خواهد شد.

اشتراک‌کنندگان در این آزمون هدف از اشتراک شان را بهره‌گیری از امکانات و امتیازات دوره‌ی کارورزی عنوان می‌کنند.

فاطمه کریمی، یکی از اشتراک‌کنندگان در این آزمون می‌گوید با توجه به پیشینه‌ی کار انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان و خبرگزاری بانوان افغانستان و این که چندین تن از کارآموزان را آموزش داده و به خبرنگارانی خبره مبدل کرده است، دوست دارد تا در این دوره بتواند اشتراک کند.

خانم کریمی می‌افزاید، این دوره‌های کارآموزی در کنار درس‌های دانشگاه‌ به دانش‌جویان روزنامه‌نگاری کمک می‌کند تا مهارت‌های روزنامه‌نگاری را به صورت درست فرا گیرند.

به باور خانم کریمی، این آموزش‌ها به افزایش ظرفیت روزنامه‌نگاران زن کمک می‌کند.

شماری دیگر از اشتراک‌کنندگان نیز، برگزاری این دوره‌های کارورزی را فرصتی برای آموزش بیشتر مهارت‌های خبرنگاری عنوان می‌کنند.

راحله ابراهیمی دانش‌جوی صنف سوم دانشکده‌ی روزنامه‌نگاری در دانشگاه هرات می‌گوید: «دوره‌ی کارآموزی، برای من فرصتی است تا مهارت‌هایی را که نیاز است یک روزنامه‌نگار داشته باشد را بیاموزم.»

به گفته‌ی خانم ابراهیمی، فرصت‌های کار عملی برای دانش‌جویان و دانش‌آموختگان روزنامه‌نگاری در هرات کم است و این دوره‌های کارورزی می‌تواند فضایی مناسب برای کسب تجربه‌های بیشتر در حوزه‌ی روزنامه‌نگاری باشد.

گفتنی است که انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان از پنج‌سال به این سو، با برگزاری برنامه‌های متفاوت، جهت افزایش ظرفیت بانوان خبرنگار تلاش می‌کند.

گزارش‌گر: سیمین صدف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا