بهبودیافتگان کرونا تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند

امروز (یک‌شنبه، 11 جوزا) شماری از بهبودیافتگان که ویروس کرونا را لمس کرده و چند روزی میزبان ناخواسته آن بوده‌اند، در نشستی با خبرنگاران، تجربیات، حال و احوال خود را برای همگان به اشتراک گذاشته‌اند تا آنان‌که هنوز بی‌خیال آسیب‌های این ویروس هستند به خود آیند و بیشتر دقت کنند.

بهبودبافتگان کرونا می‌‌گویند، هدف از به اشتراک گذاشتن تجربیات، این است که کسانی که در آغاز راه مبارزه هستند بتوانند با بهره‌گیری از این مطالب، سکان مبارزه با کرونا را در دست گرفته و این بیماری را بهتر کنترل کنند.

آنچه که این بهبودیافتگان در مورد شیوع ویروس کرونا گوش‌زد می‌کنند، ترس، دلهره و حجم زیاد مراجعات به مراکز درمانی است.

محمد عارف جلالی، سرطیب شفاخانه حوزوی هرات و یکی از بهبودیافتگان کرونا، تجربه خود را از دوران بیماری چنین روایت می‌کند، اوایل علائمی مانند سرفه شدید و تنگی نفس داشتم اما به هیچ عنوان تصور نمی‌کردم که به کرونا مبتلا شده باشم، بعد از مراجعه به پزشکان و آزمایش مشخص شد که به کرونا مبتلا شدم.»

وی در ادامه می‌گوید، گاهی هم روحیه خود را از مقابله با این بیماری از دست ندادم. مدام لبخند می‌زدم موسیقی گوش می‌کردم و مطالب انگیزشی را مطالعه می‌کردم.»

وی به تلاش پزشکان و کارکنان صحی برای رسیدگی و درمان این بیماران اشاره و اضافه می‌کند که آن‌ها با وجود همه نگرانی‌ها و شاید کمبودها، دلسوزانه کار می‌کردند و خدمات می‌دادند.

در همین حال کبیر سیار یکی دیگر از بهبودیافتگان کرونا می‌گوید، ابتلایش به کوید 19 با یک ریزش عادی شروع شد.

آقای سیار که 31 روز را در نبرد با کرونا گذرانده است می‌گوید، در مراکز درمانی، رسیدگی خوبی توسط کادر درمانی انجام می‌شد، اما امکانات صحی در مراکز درمانی به پیمانه‌ای مورد نیاز وجود نداشت

در همین حال برخی از  بهبودیافتگان از مردم می‌خواهند تا شایعات مبنی بر این‌که کرونایی وجود ندارد را باور نکنند و این بیماری را جدی بگیرند.

میر عبدالبصیر صدیقی، خطیب یکی از مساجد در ولایت هرات که خود نیز یکی از بهبودیافتگان کرونا است می‌گوید، مردم نباید از کرونا بترسند بل؛ باید آن را جدی بگیرند و در وقایه آن توجه کنند.

وی در ادامه می‌افزاید، از تجمعات جلوگیری کنند، با توجه به وضعیت کشور، افزایش روزافزون آمار مبتلایان نگران کننده است.

تجربیات بهبودیافتگان از زبان آنان شاید تلنگری باشد برای تمامی کسانی‌که بیماری کرونا را جدی نمی‌گیرند و به این ترتیب خود و اطرافیان را درگیر می‌کنند و به اشتراک گذاشتن تشریح احوال مبتلایان این نوید را نیز به همراه دارد که می‌توان با اندکی رعایت موارد بهداشتی در دام این بیماری نیافتاد.

گزارشگر: ضیاگل عظیمی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا