دختران‌ ربات‌ساز ونتلاتور می‌سازند

دختران ربات‌ساز هرات، در تلاش ساخت دستگاه تنفس مصنوعی (ونتلاتور) هستند. این دختران می‌گویند، امیدواراند این دستگاه مورد تائید پزشکان قرار بگیرد تا کم‌بودی این دستگاه در هرات برطرف شود.
گسترش شیوع ویروس کرونا در ولایت هرات سبب شده که گروه دختران رباتیک، به ساخت دستگاه تنفس مصنوعی، اقدام کنند.
۲۰ ربات‌ساز دختر در ساخت دستگاه ونتلاتور به گونه‌ی گروهی کار می‌کنند.
مسئولان تیم رباتیک می‌گویند، کار ساخت نسخه‌ی آزمایشی این دستگاه یایان یافته و جهت آزمایش به پزشکان سپرده شده است.
فرزانه نیک‌پکور، مسئول این گروه می‌گوید، ساخت ونتلاتور در شرایط کنونی، یک نیاز است. تیم رباتیک خواست تا جهت رفع این نیازمندی ونتلاتور بسازد.
خانم نیک‌پور، در ادامه می‌افزاید، هدف از ساخت این این دستگاه، نشان دادن توانایی دختران ربات‌ساز و کمک به حل بحران کرونا در کشور به ویژه در هرات است.
مسئول تیم رباتیک در ادامه‌ می‌افزاید، اگر دستگاه ساخته شده مورد تائید پزشکان قرار بگیرد، این تیم توانایی ساخت ده پایه ونتلاتور را در یک روز دارد.
دختران ربات‌ساز می‌گویند، این کار شان مورد استقبال نهادها و افراد زیادی در داخل و خارج از کشور قرار گرفته است.
فلورانس پویا، عضو گروه دختران ربات‌ساز می‌گوید، از این پس تلاش می‌کنند، به علاوه ساخت ربات، دستگاه‌های که جزو نیاز‌های جامعه است را نیز بسازند.
به گفته‌ی این ربات‌ساز، با استفاده از تکنالوژی راه‌های مبارزه با چالش‌ها ساده‌تر است و نتیجه‌ی مطلوب در مدت زمان کم‌تری به‌دست می‌آید.
در کنار این، سمیه فاروقی یکی دیگر از این ربات‌سازان می‌گوید: “دنیا به توانایی‎های دختران ربات‌ساز باور کرده است ماهم برای آنان ثابت می‌سازیم که می‌توانیم به بهبود وضعیت کشور مان تلاش کنیم.”
او در ادامه می‌افزاید”ما توانایی‌اش را داریم، در شرایط بحرانی، این قشر جوان هستند که می‌توانند کشور را از بحران نجات دهند. کافی است به توانایی‌های ما باور شود.”
تیم دختران ربات‌ساز، در سال ۲۰۱۷ ایجاد شد.
ایجاد این گروه به ثبیت جایگاه دختران در دنیای تکنالوژی کمک کرد و دختران ربات‌ساز در سطح ملی و بین المللی دستاوردهای زیادی داشته‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا