دختران گلف‌باز هرات: اگر به مشکلات ما رسیدگی نشود بازی را کنار می‌گذاریم

تیم گلف بانوان کشور برای نخستین بار در ولایت هرات در سال 1393 ایجاد شد و سه سال پیش فعالیت‌اش را به گونه‌ی رسمی آغاز کرد، اما تاکنون این تیم، زمینی برای بازی ندارد. بانوان گلف‌باز هرات می‌گویند، اگر به مشکلات آنان رسیدگی نشود مجبور اند این بازی را کنار بگذارند.

دختران گلف‌باز می‌گویند، با وجود چالش‌های فراوانی که سد راه آنان قرار داشته توانستند در سال‌های پسین دستاورد‌های خوبی داشته باشند.

این دختران می‌گویند، ابتدایی‌ترین تجهیزات را در اختیار ندارند و نبود تجهیزات فرصت‌های زیادی را از آنان گرفته است.

ثریا شجاعی گلف‌باز می‌گوید، دختران تیم گلف از متن یک جامعه‌ی سنتی برخواستند با این‌که از توانایی‌ها و ظرفیت‌ها خوبی برخوردارند اما هیچ توجهی به حل چالش‌های شان نمی‌شود.

این گلف‌باز می‌گوید: «نبود فرصت‌های آموزشی و امکانات لازم سبب شده تا ما نتوانیم دستاورد‌های کلان‌تری داشته باشیم.»

در همین حال مسؤلان تیم گلف بانوان هرات می‌گویند، نبود تجهیزات و زمین بازی، دختران گلف‌باز را از ادامه‌ی این ورزش دل‌زده کرده است.

نجمه کاظمی، مربی تیم گلف بانوان در هرات می‌گوید، دختران ابتدایی‌ترین تجهیزات را در اختیار ندارند و مجبوراند لوازم مورد نیاز را با هرینه‌ی شخصی شان بخرند.

تداوم مشکلات در تیم گلف بانوان و بی توجهی مسؤلان فدراسیون گلف در هرات سبب شده که شماری از دختران گلف‌باز که روزی با عشق و علاقه به این تیم پیوستند، از عضویت در این تیم انصراف دهند.

فروزان فروغ خاوری، یکی از این دختران است او می‌گوید، سه سال پیش با عشق و علاقه‌ی فراوانی که به این رشته‌ی ورزشی داشت به تیم گلف بانوان هرات پیوست.

فروزان می‌گوید، مدتی‌ست که مجبور به ترک بازی مورد علاقه‌اش شده است.

او در ادامه می‌گوید، به دلیل نبود تجهیزات دوبار از اشتراک در مسابقاتی که در مرکز کشور برگزار شده بود محروم شد.

فروزان می‌گوید، با وجوداین‌که بارها مشکلات خود را با مسؤلان فدراسیون در میان گذاشتند اما هیچ توجهی صورت نگرفت.

این در حالیست که مسوولان فدراسیوگلف هرات از ایجاد زمین گلف در هرات خبر می‌دهند. آنان همچنان از تلاش‌ها برای حل مشکلات تیم گلف بانوان نیز سخن می‌گویند.

سردار احمد فردوسی مسؤل فدراسیون گلف در هرات می‌گوید: «فدراسیون مرکزی گلف وعده داده که در سال آینده یک زمین گلف را در منطقه پشتون پل شهر هرات ایجاد کند که با این اقدام فرصت های بیشتری برای رشد گلف در این ولایت فراهم خواهد شد.»

نخستین تیم گلف بانوان در کشور در سال ۱۳۹۳ در هرات ایجاد شد، اکنون بیش از بیست دختر عضویت این تیم را دارند.

گزارشگر: ضیاگل عظیمی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا