برگزاری کارگاه آموزشی گزارشگری تحقیقی برای زنان خبرنگار در هرات

انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان برای بیش از 20 تن از دانش‌آموخته‌گان و دانش‌جویان رشته‌ی روزنامه‌نگاری، کارگاه آموزشی چهار روزه‌ی روزنامه‌نگاری تحقیقی را برگزار کرده است.

هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، آموزش مهارت‌های روزنامه‌نگاری تحقیقی برای دانش‌جویان و دانش‌آموخته‌گان رشته‌ی روزنامه‌نگاری است.

فیصل کریمی، رییس انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان می‌گوید، روزنامه‌نگاری تحقیقی در افغانستان یکی از نیازمندی‌های جامعه‌ی روزنامه‌نگاری به حساب می‌آید.

آقای کریمی می‌افزاید، گزارشگری تحقیقی به چرایی و چگونگی روی‌دادها به گونه‌ی عمقی می‌پردازد. وی افزود، روزنامه نگاری تحقیقی، یکی از مهم‌ترین گونه‌های اثرگذار روزنامه‌نگاری است.

این کارگاه آموزشی به دانشجویان و دانش‌آموخته‌گان زن دانشکده‌ی روزنامه‌نگاری، مهارت تهیه‌ی گزارش‌های تحقیقی را می‌آموزاند.

به گفته‌ی آقای کریمی، روزنامه‌نگاری تحقیقی در اولویت رسانه‌های افغانستان وجود ندارد که یکی از عوامل آن نبود مهارت‌های کافی نزد خبرنگاران است.

«روزنامه‌نگاری تحقیقی، راه‌کاری اساسی برای مبارزه و افشای فساد هست.» اما در رسانه‌های افغانستان این نوع روزنامه‌نگاری جایگاه کم‌تری دارد.

شماری از اشتراک‌کنندگان، هدف از اشتراک در این برنامه را افزایش مهارت‌های شان در رابطه به تهیه‌ی گزارش‌های تحقیقی عنوان می‌کنند.

فرشته رحیمی، یکی از اشتراک‌کنندگان این کارگاه آموزشی می‌گوید، برگزاری این کارگاه آموزشی به او روش‌های تحقیق را می‌آموزاند.

فاطمه احمدی، یکی دیگر از اشتراک‌کنندگان این کارگاه آموزشی می‌گوید، آموزش‌های این کارگاه، مکمل دروس دانشگاه در زمینه‌ی تهیه‌ی گزارش‌های تحقیقی است و این کار وی را برای تهیه‌ی گزارش‌های تحقیقی در آینده راحت‌تر می‌کند.

انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان در طول چهار سال کار اش کارگاه‌های آموزشی زیادی را جهت افزایش ظرفیت زنان خبرنگار در هرات برگزار کرده است.

گزاشگر: سیمین صدف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا