«سرمایه‌ام را از 200 افغانی به 300هزار رساندم»

در چند سال پسین، شمار زنان بازرگان در فضای آنلاین افزایش است شماری از مووسسان فروشگاه‌های آنلاین ویژه زنان، تجارت در فضای آنلاین را سهولتی برای رشد تجارت و کسب استقلالیت مالی عنوان می‌کنند. دو سال پیش سهیلا عنبری، تجارت‌اش را به گونه‌ی آنلاین آغاز کرد او با سرمایه 200 افغانی آغاز به کار کرد و اکنون  سرمایه‌اش به 300 هزار افغانی رسیده است. برای معرفی و چگونگی فعالیت‌های خانم عنبری، خبرگزاری بانوان افغانستان با او گفت‌وگویی را ترتیب داده است که در ادامه می‌خوانید.

پرسش: نخست در مورد آغاز کار تان بگویید؟

پاسخ: همزمان با اینکه دانشجو بودم، در اوقات بیکاری بعضی چیز‌های تزیینی را از موادی که به دسترس داشتم می‌ساختم و  به طور معمول به دوستانم چیز‌های  را که خودم می‌ساختم هدیه می‌دادم پس از مدتی این ایده به ذهنم رسید که برای این کار باید وقت بگذارم و سایلی را برای فروش آماده کنم دو سال پیش کارم را به گونه‌ی رسمی آغاز کردم.

پرسش: تجارت را به گونه‌ی آنلاین چگونه آغاز کردید؟

پاسخ: ابتدا 200 افغانی را مواد از قبیل کاغذ، رنگ و برخی از وسایل دیگر خریدم و پس از آن صفحه‌ی در فیسبوک بنام «روز دیزاین» ایجاد کردم وسایلی را که ساختم در این صفحه گذاشتم ابتدا توقع نداشتم که مورد توجه کاربران قرار بگیرد اما استقبال سفارشات را که دریافت کردم به دور از انتظار بود.

پرسش: هدف تان از تجارت، بر علاوه‌ی کسب درامد چه است؟

پاسخ: وسایل دکوری و تزیینی وارداتی که در بازار وجود دارد به طور معمول قیمت‌‌شان زیاد است و با سلیقه‌ی زنان مطابقت ندارد بناً خواستم تا در نظرداشت سلیقه‌ و ذوق زنان و با استفاده از موادی ارزان و موادی که به گونه‌ی فراوان در خانه‌ها وجود دارد وسایل دکوری و تزیینی را بسازم و خوشبختانه خیلی زود توانستم به اهدافی که برایم تعیین کرده بودم برسم. 

پرسش: بیشتر چه نوع وسایلی را می‌سازید؟

پاسخ: وسایل زیادی را برای دکور و تزیین می‌سازم از جمله، تابلوهای تزیینی، وسایلی برای تزیین مراسم نکاح و نامزدی، انواع  آویز‌ها، چراغ خواب‌های سنتی با ترکیب چوپ، پرده‌های تزیینی انواع بالش و تشک که با دست طراحی شده است.

پرسش: چندی پیش نمایشگاهی برگزار کردید در مورد آن بگویید؟

پاسخ: برای نخستین بار نمایشگاه وسایل تزیینی و دکوری را در هرات برگزار کردم که استقبال زیادی شد. در حقیقت این نمایشگاه را به گونه‌ی آزمایشی برگزار کردم تا از تقاضای بازار و مشتریانم بیشتر آگاهی پیدا کنم اما پس از ختم نمایشگاه تصمیم گرفتم که نمایشگاه‌های بیشتری برگزار کنم.

در پایان پیام تان به دیگر زنان چیست؟

پاسخ: من به این باورم که باید مطابق به استعداد و علاقه‌ی خود کاری را آغاز کنیم و اینگونه مسیر پیشرفت برای مان هموار‌تر می‌شود زیرا تجربه این را برایم ثابت کرد. بنا هر فردی که می‌خواهد کاری را آغاز کند  مطابق به استعداد و علاقه گام برداشتن اساس و پایه پیشرفت گذاشته می‌شود.

 مصاحبه کننده: ضیاگل عظیمی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا