پنج زنی که برای 600 زن اشتغال‌زایی کردند

نذیره فیضی، خیاط

 نذیره فیضی، از سیزده سال به این طرف به حرفه‌ی خیاطی روی آورده است و در حال حاضر مدیریت یک کارگاه تولیدی را عهده‌‌دار است، او از این طریق توانسته زنان زیادی را جذب کار کند. او می‌گوید، هدف او رساندن زنان به استقلالیت مالی است.

 او می‌گوید، چون خودش سختی‌های زیادی را در زندگی متحمل شده است، می‌خواهد به زنان کمک کند تا مستقل شوند.

شفیقه عطایی، زراعت پیشه

شفیقه عطایی، از 10 سال‌ به این طرف مصروف کشت و تجارت زعفران است در کنار این برای بیش از 500 زن زمینه‌ی کار را فراهم کرده است او در حال حاضر مسوول شرکت تجارتی زنان زعفران‌کار شهرستان پشتون زرغون است.

آمنه احمدی، کشاورز

آمنه احمدی، از هشت ماه به این‌سو با ایجاد گلخانه‌ای و با کشت توت‌فرنگی و پرورش آلوئه‌ورا خواسته است تا به عنوان یک زن در کنار کسب درامد سهمی در رشد تولیدات داخلی داشته باشد “با کار در گلخانه‌ از لحاظ روحی و روانی به آرامش خاصی دست یافته است.”

او می‌گوید:«در سال ۱۳۹۴ از رشته‌ی زراعت دانشگاه هرات فارغ شدم. پس از فراغت، چهار سال بیکار بودم تا اینکه با سه تن از دختران گل‌خانه‌ای را ایجاد کردیم و هشت ماه از ایجاد این گلخانه می‌گذرد.»

گلثوم رضایی، شیرینی پز

گلثوم رضایی، مسوول مرکز تولید شیرینی می‌گوید، این مرکز از سوی زنان برای تشویق مردم به استفاده از تولیدات داخلی ایجاد شده و تولیدات آن مورد استقبال شمار زیادی از مردم قرار گرفته است او توانسته است زمینه‌ی کار را برای بیش از بیست زن مهاجر فراهم کند.

راضیه خاوری، بیش از یک سال است، با ایجاد مرکز تولیدی آش رشته برای بیست زن زمینه‌ی کار را فراهم کرده است.

او می‌گوید، در جامعه کنونی داشتن استقلالیت مالی برای زنان، یک نیاز اساسی است.

 تهیه کننده: عارفه مهدوی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا