نخستین مربی بانو در ورزش گلف از دست‌آوردهایش می‌گوید

نجمه کاظمی، متولد سال ۱۳۷۳ و دانشجوی روان‌شناسی بالینی است، وی از سه سال به این سو، در تیم گلف دختران شهر هرات بازی می‌کند. برای معرفی بیشتر وی، با او گفت‌گویی ترتیب دادم که در ادامه می‌خوانید.

پرسش: از دستآوردهایت در مدتی که عضویت تیم گلف را داری، برای مان بگو!

نجمه کاظمی: پس از پیوستن به تیم گلف به عنوان اولین مربی بانو در این رشته در افغانستان انتخاب شدم و بعد از برخی تغییرات توانستم سرپرستی تیم بانوان گلف مارال را به عهده بگیرم. پس از اشتراک در مسابقات سال ۱۳۹۷ در کابل، توانستم اولین کپ اخلاق را در بخش بانوان بدست آورم.

پرسش: تیم مورد علاقه‌ات کدام تیم است؟

نجمه کاظمی: شخصیت مورد علاقه من در رشته ورزشی گلف، تایگر وودز (Tiger Woods) یکی از گلفرهای معروف آمریکاست. او در PGA و مسابقات بزرگ قهرمانی دنیا در درجه دوم قرار دارد. او هیچ‌گاه دست از تلاش بر نمی‌دارد، چنان‌چه تایگر وودز در گلف حرفه‌یی است اما هیچ‌گاه تمرین‌های روزانه و سرسخت خود را کنار نمی‌گذارد.

پرسش: به عنوان یک دختر ورزش‌کار بزرگ‌ترین آرزویت چیست؟

نجمه کاظمی: همیشه دوست دارم بهترین گلفر بانوی افغانستان باشم و به دلیل تلاش‌هایی که می‌کنم، این برایم روشن است که به‌زودی این مقام را از آن خود می‌کنم.

پرسش: مشوق اصلی‌ات برای پیش‌برد این ورزش کیست؟

نجمه کاظمی: مادرم اولین مشوق‌ام در تصمیم‌های زندگی‌ام است، در بخش گلف اما مربی و هم‌تیم‌هایم نیز مرا حمایت کرده اند.

پرسش: برای آینده‌ات چه برنام‌هایی داری؟

 نجمه کاظمی: در رابطه به آینده‌ی ورزشی، می‌خواهم در تمام رشته‌های ورزشی فعالیت داشته باشم، به ویژه رشته‌هایی که همراه با توپ است. من ۱۰ سال والیبال و ۴ سال بسکتبال بازی کردم و علاقه دارم باز هم این رشته‌ها را بازی کنم.

پرسش: از اولین تجربه‌ی ورزش گلف برای مان بگو!

نجمه کاظمی: اولین روزی‌که داخل زمین گلف (زمین فوتبال پوهنتون) شدم، استقبال جالبی بطور ناخودآگاه از من شد. یکی از بازیکنان تیم، سمت من شات کرد( شات= ضربه به توپ گلف و پرتاپ کردن آن) توپ از یک وجبی صورت من رد شد. آن‌جا اولین دیدار من همراه با هم‌تیمی‌هایم بود که یکی از آن‌ها به من گفت باید صدقه بدم که سالم ماندم. این خاطره واقعا برایم جالب و ماندگار است.

پرسش: گلف چگونه ورزشی است؟

نجمه کاظمی: می‌توانم بگویم بازی گلف برای آرامش روان بسیار عالی است. گلف به تمرکز زیاد ضرورت دارد برای همین، تقویت‌کننده‌ی عالی برای ذهن است. هم‌چنین تمامی افراد جامعه در هر گروه سنی می‌توانند از مزایای این ورزش بهره‌مند شوند. گلف، ورزش جدید و ناشناخته در افغانستان است. برای همین علاقه داشتم از اولین گلفرهای افغانستان باشم و بتوانم این ورزش را گسترش دهم.

پرسش: گفتنی‌ات برای دخترانی که به ورزش علاقه دارند چیست؟

نجمه کاظمی: ورزش افغانستان برای بانوان کمی جنجال برانگیز است. خیلی‌ها به این عقیده هستند که در افغانستان آینده‌ای در هیچ عرصه‌ای وجود ندارد.  پیام من، نه تنها به بانوان بلکه برای همه این است که اگر به‌جای وقت گذاشتن به این‌که کجا آینده روشن دارد، راجع‌به کشور خود افکاری مثبت داشته باشند، می‌توانند به راحتی به تمام آرزوهای خود جامه‌ی عمل بپوشانند.

مصاحبه کننده: سیمین صدف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا