13 دانشآموز مکتب ملکه جلالی بزرگ ترین قرآنکریم را دست نویس کردند
سیزده دانشآموز در لیسه ملکه جلالی ولایت هرات کتاب قرآنکریم را دست نویس کرده اند. این قرآن که مدت سه ماه را دربر گرفت با نسخ عربی و سبک عثمان طهٰ دست نویس شده است.
حلیمه سروری مدیر مکتب ملکه جلالی هدف از این کار را آشنایی بیشتر دانشآموزان با کلام الله دانسته و گفت دانشآموزان با سپری کردن دورهی آموزشی هفت ماهه توانستند بزرگترین قرآن را در سطح ولایت هرات دستنویس کنند.
دانشآموزانی که این قرآن را دستنویس کرده اند از کار شان ابراز خرسندی کرده میگویند این کار را با علاقمندی خودشان انجام داده اند.
روهینا رسولی یکی از سیزده دانشآموزی است که در دستنویس کردن این قرآن سهم داشته است. او میگوید: خوشنویسی قرآنکریم در مدت سه ماه کار آسانی نبود، اما به دلیل علاقمندی او به این کار توانسته در انجام آن موفق شود.
او در ادامه اضافه میکند، با دستنویس کردن قرآنکریم، توانسته با کلام الله بیشتر از قبل آشنا شود و خوشحال است که از طریق خوشنویسی قرآن شریف توانسته برای خود، خانواده و جامعه افتخار آفرینی کند.
در همین حال برخی دیگر از دانشآموزان میگویند خوشنویسی قرآنکریم از سوی آنان سبب ایجاد انگیزه در بین دوستان و همصنفیهای شان شده است.
پریسا قاضیزاده میگوید: “جوانان امروز هیچ انگیزهی برای خلاقیت و نوآوری ندارند، ما خواستیم با این اقدام الگوی برای دیگران باشیم و به آنان ثابت کنیم که همه میتوانند از خلاقیتهای شان در راه درست استفاده کنند.”
او در ادامه میگوید، حمایت خانواده و مدیر مکتب شان سبب قوت در کارشان شده و به همین دلیل توانستند قرآنکریم را دست نویس کنند.
برخی دیگر از دانشآموزان هدف از خوشنویسی این قرآن را نشان دادن تواناییهای دختران در انجام چنین کارها میدانند.
حسنا پوپل، دانشآموز میگوید، شمار زیادی از دانشآموزان از این کار ناامید بودند از میان شان سیزده نفر شب و روز تلاش کردند و همه ثابت ساختن که دختران نیز توانایی انجام چنین کارهای را دارند.
حفظ هنر خطاطی یکی دیگر از دلایلی است که این گروه سیزده نفری را وا داشته است تا شب و روز تلاش کنند.
مینا یکی از اعضای این گروه سیزده نفری به این باور است که هنر خطاطی تاریخ طولانی در کشور دارد و آنان خواستند با خوشنویسی قرآنکریم در راستای حفظ این هنر کاری انجام دهند.
گزارشگر: عارفه مهدوی