” احساس مسوولیت ویژگی یک مدیر موفق است”

مکتب مهری هروی، یکی از مکتب‌های دخترانه و با سابقه‌ی هشتاد ساله در هرات است. بیش از پنج هزار دانش‌آموز در آن  مصروف آموزش هستند. این مکتب با شرکت در رقابت‌های ” بریتیش کانسیل”  توانست جایزۀ بین المللی را از آن خود کند؛ برای معرفی بیشتر، خبرگزاری بانوان افغانستان با رووفه جامی مدیر مکتب مهری هروی، گفت‌وگویی ترتیب داده است که در ادامه می‌خوانید.

پرسش: نخست توضیحات مفصلی در ارتباط به مکتب مهری هروی داشته باشید؟

پاسخ: مکتب مهری هروی، قدمت تاریخی هشتاد ساله دارد. این مکتب دارای پنج هزار دانش‌آموز است. 162 صنف درسی و176 استاد دارد و تاکنون ده دور دانش‌آموز فارغ داده است.‌

پرسش: از چه زمانی شما به عنوان مدیر این مکتب ایفای وظیفه می‌کنید؟

پاسخ: بیش از یازده سال است که به عنوان مدیر مکتب مهری هروی فعالیت می‌کنم.

پرسش: بیش از یک دهه مدیریت کردید؛ از دید شما ویژگی‌های یک مدیر موفق چیست؟

پاسخ: ایجاد سیستم، کار جمعی، ایجاد فضای صمیمی، احساس مسوولیت، تقسیم وظایف و ایجاد نظم،‌ از دید من ویژگی‌های یک مدیر موفق است.

پرسش: در مورد مدیریت خود و دستا‌وردهای مکتب مهری هروی بگویید؟

 پاسخ: در ابتدا باید بگویم که مکتب مهری هروی با ظاهر امروزش در نخست حاصل زحمت و تلاش، خانواده‌های دانش‌آموزان و در کنار آن استادان و دانش‌آموزان است که همواره همکاری آن‌ها را در بخش‌های بازسازی و سرسبزی مکتب داشته‌ایم. در دوره مدیریت من دانش‌آموزان، توانستند با شرکت در رقابت‌‌های ” بریتیش کانسیل انگلستان”، برندۀ جایزۀ بین‌المللی شوند. همچنان در این اواخر مکتب مهری هروی، در برنامه‌ی ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی ومطالعه توانست، در سطح افغانستان مقام نخست را کسب کند و همچنان دو دانش‌آموز از مکتب مهری هروی توانست برنده‌ی ستاره ساینس شوند.

پرسش: دانش‌آموزان مکتب مهروی هروی چه سهولت‌های را در اختیار دارند؟

پاسخ: این مکتب دارای سه لابراتوار(کیمیا، بیولوژی، ریاضی‌وفیزیک) مجهز به امکانات ضروری است، بیش از هفت هزار جلد کتاب درکتابخانه این مکتب وجود دارد ودارای اتاق فرهنگ واتاق هنر است و همچنان دانش‌آموزان در بخش‌های ورزشی چون والیبال، بسکتبال و کرکت نیز امکانات در اختیار دارند.

مصاحبه کننده: عارفه مهدوی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا