پایان کارگاه آموزشی روزنامهنگاری در رسانههای اجتماعی
کارگاه آموزشی «روزنامهنگاری در رسانههای اجتماعی» که از سوی انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانهای افغانستان راهاندازی شده بود، امروز (20 جدی) پایان یافت.
در این کارگاه که به هدف رشد روزنامهنگاری در رسانههای اجتماعی برگزار شده بود، بیش از بیست تن از زنان روزنامهنگار حضور داشتند.
اشتراککنندگان، برگزاری چنین برنامههای آموزشی را برای رشد روزنامهنگاری در رسانههای اجتماعی موثر عنوان میکنند.
نرگس سادات، دانشجوی رشتهی روزنامهنگاری میگوید؛ در این برنامه آموخته است تا چگونه از شبکههای اجتماعی به بهترین وجه برای اطلاعرسانی استفاده کند.
وی میافزاید که رسانههای اجتماعی یکی از موثرترین و سریعترین ابزار اطلاعرسانی در عصر حاضر هستند و هر خبرنگار باید از چگونگی فعالیت با آن آگاه باشد.
با این حال، سارا رضایی یکی دیگر از اشتراک کنندگان به این باور است که امروزه خبرنگاران، نیاز جدی به آموختن تکنیکهای خبرنگاری در رسانههای اجتماعی را دارند.
او میگوید دسترسی به رسانههای اجتماعی در عصر حاضر راحتتر از دسترسی به رسانههای جمعی است. به این دلیل که مخاطبان رسانههای اجتماعی بیشتر اند و باید روی شیوههای خبرنگاری در رسانههای اجتماعی زیادتر کار گردد.
در همین مورد علی جاوید، مدیر اجرایی “انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانهای افغانستان” یادگیری شیوههای اطلاعرسانی در رسانههای اجتماعی را برای زنان ضروری میداند.
وی میگوید:«دنیای روزنامهنگاری در حال متحول شدن است و روزنامهنگاری از رسانههای جمعی، کم کم به پلد فورمهای رسانههای اجتماعی نقل مکان میکند.»
آقای جاوید افزود که با توجه به اهمیت خبرنگاری در رسانههای اجتماعی، زنان زیادی از این کارگاه استقبال کردند.
او در ادامه بیان میکند که رسانههای اجتماعی، فرصتها و امکانات بهتری را برای خبرنگاران ایجاد میکنند تا مسوولانهتر و دلسوزانهتر کار کنند.
این در حالیاست که استفاده از رسانههای اجتماعی، اکنون به یک فرهنگ بدل شده و در صورتی که از این شبکهها برای اطلاعرسانی استفاده شود، به کار روزنامهنگاری سرعت میبخشد.
لازم به ذکر است که انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانهای افغانستان، هر چند ماه کارگاههای آموزشی را برای زنان خبرنگار به هدف ارتقای ظرفیت شان برگزار میکند.
گزارشگر: ضیاگل عظیمی