پایان کارگاه آموزشی قانون رسانه‌های همگانی

کارگاه آموزشی چهار روزه‌ی “قانون رسانه‌های همگانی” که برای شماری از زنان خبرنگار و دانشجویان دانشکده‌ی روزنامه‌نگاری برگزار شده بود، پایان یافت.

برگزار کنندگان فراگیری قوانینی چون “قانون رسانه‌های همگانی” را برای روزنامه‌نگاران الزامی می‌دانند.

فواد احمدی آموزگار این کارگاه، می‌گوید؛ فراگیری این قانون برای خبرنگاران لازمی است.

وی رعایت این قانون را از سوی خبرنگاران یک مکلفیت دانسته می‌افزاید: «عدم آگاهی یک خبرنگار گاهی می‌تواند یک فاجعه به بار بیاورد».

به باور آقای احمدی عدم آگاهی اصحاب رسانه از قانون رسانه‌های همگانی، بی‌بند و باری در رسانه؛ و عدم اعتماد مردم به رسانه را در پی دارد.

شماری از اشتراک کنندگان نیز برگزاری چنین برنامه‌ها را برای ارتقای ظرفیت خبرنگاران مؤثر می‌دانند.

شبانه گنجی دانشجوی دانشکده‌ی ژورنالیزم می‌گوید؛ فراگیری قوانین مربوط به کار روزنامه‌نگاری برای روزنامه‌نگاران و دانشجویان، حیاتی است..

شبانه می‌افزاید: «برای من ضروری بود که در مورد قانون رسانه‌های همگانی بدانم، به این دلیل که این قانون موارد حقوقی دارد و آگاهی از آن سبب می‌شود حرفه‌ای تر کار کنم ».

او می‌گوید؛ با فراگیری این قانون خبرنگاران می‌توانند آگاهانه‌تر به سراغ منابع بروند.

برخی دیگر از اشتراک کنندگان در این کارگاه نیز عدم آگاهی خبرنگاران از قانون‌ رسانه‌های همگانی را مشکل‌ساز عنوان می‌کنند.

سمیه الکوزی می‌گوید؛ آگاهی در مورد قانون رسانه‌های همگانی، خبرنگارران را وادار می‌کند تا در پخش و نشر مطالب دقت بیشتری کنند و قبل از نشر از صحت و سقم خبر اطمینان پیدا کنند.

سحر موسوی کارمند رادیوی سحر، می‌گوید: «برگزاری این سیمینار به من کمک کرد تا وظایف، صلاحیت‌ها و مسوولیت‌های صاحب امتیاز، مدیر مسوول و خبرنگاران را بدانم ».

انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌یی افغانستان همواره‎ گارگاه‌های آموزشی را برای بلندبردن ظرفیت زنان خبرنگار در هرات برگزار کرده است.

گزارشگر: سیمین صدف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا