دختران روشن‌دل و تلاش برای آینده کاری

لیسه مسلکی روشن‌دلان، در هرات از سال 1390ه.ش آغاز به فعالیت نموده است در این لیسه، به تعداد 53 دختر روشن‌دل؛ آموزش می‌بینند.

این دختران در کنار مضامین درسی در بخش‌های گل‌سازی، مهره بافی، مکرومه بافی، گویندگی و مقاله‌نویسی مصروف آموزش هستند.

مسوولان این لیسه از شور وعلاقه فراون دختران این  لیسه، برای کسب علم و دانش سخن گفته، و باورمند‌ اند که نقص نابینایی در وجود این دختران، مانع پیشرفت شان نخواهد شد.

احمد طاهر فروتن، آمر لیسه مسلکی روشن‌دلان، می‌گوید: “نقصی که در وجود این دختران است نتوانسته مانع تلاش این دختران شود من همه روزه شاهد سخت‌کوشی هر یک این دختران به منظور فراگیری علم و دانش و سایر حرفه‌ها هستم “.

دختران لیسه مسلکی روشن‌دلان،هر کدام برای آینده‌‌ی شان برنامه‌ریزی نموده و هدفی مشخصی را تعیین کرده‌اند آنان می‌گویند؛ می‌کوشند تا به اهداف شان برسند.

افسانه احمدی، دانش‌آموز صنف نهم لیسه مسلکی روشن‌دلان، می‌گوید؛ برای این که بتواند در آینده یک معلم خوب شود تمام‌ سعی و تلاش‌اش را می‌کند.

در کنار افسانه، فاطمه دختر دیگری است که به آینده زیاد امیدوار است: “از سیاست خیلی خوشم می‌آید “.

فاطمه در ادامه می‌گوید، می‌خواهد در آینده حقوق بخواند تا اینکه بتواند یک شغل پیدا کند که از طریق آن وابستگی مالی به کسی نداشته باشد و برای رسیدن به این هدف خود هیچ‌گاه  از درس خواندن خسته نمی‌شود.

برخی از این دختران هدف‌ها و آروز‌های فراتر از آروز‌های افسانه و فاطمه دارند، آنان می‌گویند؛ می‌خواهند خانواده‌های شان را حمایت مالی کنند.

[cycloneslider id=”666-2”]

نسیمه ساحل دانش‌آموز صنف یازدهم می‌گوید؛ دوست ندارد به دلیل اینکه نابینا است باردوش خانواده‌اش باشد؛ می‌خواهد بازوی پدرش باشد و مادرش را حمایت کند.

او می‌گوید: “از نظر من هیچ فرقی بین آدم بینا و نابینا نیست ما هم می‌توانم برای رسیدن به اهداف خود  مانند اشخاص بینا تلاش کنیم و همکار فامیل خود باشیم “.

نسیمه در پایان صبحت‌هایش این پیام را برای دختران نابینا دارد “امیدوار باشید  و برای رسیدن به اهداف خود دست از تلاش برندارید”.

گزارشگر: ضیاگل عظیمی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا