ختم کارگاه نگارش رسانه‌ای برای زنان خبرنگار

«نگارش رسانه‌ای» عنوان کارگاه آموزشی است، که برای تعدادی از زنان خبرنگار و دانشجویان رشته‌ی روزنامه‌نگاری درهرات، از سوی انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌یی افغانستان به مدت چهار روز برگزار شد.

شماری از اشتراک کنندگاه فراگیری مهارت‌های نگارش را برای کارکنان رسانه‌ها ضروری می‌پندارند.

ملکه فقیری دانشجوی رشته‌ی خبرنگاری می‌گوید؛ در این سیمینار موضوعات مهمی در مورد نگارش در رسانه را آموخته است که او را برای کارکردن در رسانه، کمک می‌کند.

در همین حال شماری دیگر از اشتراک کنندگان معتقد اند که برگزاری چنین برنامه‌هایی باعث رشد ظرفیت و سطح دانشجویان زنان خبرنگار می‌شود.

شکریه مشعل می‌گوید: «نگارش یکی از موضوعاتی است که همه روزانه با آن سر و کار داریم، به همین دلیل باید چگونگی و درستی آن را فرا بگیریم ».

وی می‌افزاید؛ رسانه‌ها تاثیر زیادی روی مردم دارند و به همین دلیل باید قواعد دستوری در رسانه‌ها رعایت شود.

با این حال برگزار کنندگان، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را بلندبردن ظرفیت زنان خبرنگار در بخش نگارش رسانه‌یی عنوان می‌کنند.

عبدالوهاب صدیقی برگزار کننده‌ی این برنامه، هدف از برگزاری این برنامه را رعایت اصول درست نویسی و قواعد دستوری در زبان فارسی، عنوان می‌کنند.

آقای صدیقی می‌گوید؛ ادبیات در رسانه تاثیر زیادی روی مخاطبان دارد و بسیاری از مردم زبان معیار را در رسانه‌ها جست‌وجو می‌کنند، با در نظر داشت این موارد حساس، اصحاب رسانه‌ باید اصول نگارش، قواعد درست‌نویسی و یک‌دست‌نویسی را رعایت کنند.

به باور آقای صدیقی، رسانه‌ها در ترویج زبان معیار نزد مردم نقش عمده‌یی دارند، به همین دلیل باید در این زمینه توجه بیشتری صورت گیرد.

«انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌‌ای افغانستان» از شروع فعالیت‌اش تا کنون برنامه‌هایی را به منظور توانمندسازی بانوان خبرنگار و دانشجویان روزنامه نگاری در هرات برگزار می‌نماید.

گزارشگر: سیمین صدف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا