در مورد فرزانه محمدی بیشتر بدانید

دختری از جنس مهربانی، با قلبی سرشار از عطوفت! گویا خداوند فرزانه محمدی را آفریده تا برای مردم ثابت کند بنده‌گان خوب من هنوز هستند که برای خدمت به دیگران و شاد کردن دلی، بی‌دریغانه تلاش کنند. حتی اگر چرخ روزگار کاملا خلاف میل شان حرکت کند.

فرزانه دانش‌آموخته‌ی رشته ادبیات دری از دانشگاه هرات است و هم‌اکنون مدیر رسانه‌های محلی ولایت هرات می‌باشد. فرزانه در بخش تعلیم و تربیه اولاد وطنش نیز در مکاتب متعدد سهم داشته و اکنون از خبرنگاران و فعالان مدنی در هرات می باشد.

دختری که با وجود سختی‌های زیاد در زندگی، همیشه در پی کمک به هم‌نوعان ناتوانش است و شهر هرات با فعالیت‌های این بانوی دلیر که دستانش از طراوت ترنم‌های بهاری و مهر سرشار است، آگاه است.

کوچه پس کوچه این شهر درد این بانو و تلاش‌هایش در راه تداوی نامزادش مرحوم داکتر فیروز فیضی که بدلیل بیماری زردی سیاه جان باخت را حس کرده است. فیروز فیضی یکی داکتران صادق و فداکار در شفاخانه دوصد بستر نظامی بود و از این طریق جان صدها سرباز زخمی را نجات داد اما روزگار امانش نداده و به مریضی زردی سیاه دچار شد. مریضی‌اش تا جایی پیش رفت که شرایط مالی‌اش کفاف هزینه تداوی‌اش را نمی‌کرد. اینجا بود که فرزانه بخاطر زنده ماندن عزیزترین فرد زندگی یعنی نامزدش دست به جمع‌آوری کمک از سوی نهادهای خیریه، تجار و حکومت‌مردان کرد، با اینکه همیشه از طرف اطرافیانش بخاطر جمع‌آوری کمک سرزنش می‌شد اما به این سرزنش‌ها اعتنایی نکرده و هیچ گاه امیدش را از دست نداد و از هیج‌نوع تلاشی در این زمینه دریغ نکرد اما قبل از آنکه این کمک‌ها بتواند صرف تداوی و معالجه نامزد فرزانه گردد، وی تن به تقدیر الهی سپرد و در دیار غربت به آرامش ابدی دست یافت.

فرزانه که تمام تلاش‌ها و فداکاری‌هایش بی نتیجه ماند و از اینکه فقر و نبود امکانات برای تداوی در داخل کشور سبب اصلی مرگ نامزدش شده بود، دردش را جانکاه‌تر کرده بود.

با اینکه از دست دادن همسرش بسیار محزونش کرده بود، بازهم چراغ امید در زندگی‌اش خاموش نشده که هیچ، انگیز‌اش برای خدمت و فداکاری را  بیشتر کرد. او نمی‌خواست فرد دیگری درد از دست دادن عزیزش را به دلیل فقر تجربه کند به همین دلیل دست به ایجاد کمیته مددکاران صحت زد.

فرزانه محمدی در این باره می‌گوید: “فیروزاحمد فیضی کسی که عاشق وطنش بود و طادقانه خدمت می‌کرد؛ بخاطر فقر و تندگدستی جان باخت و من این کمیته را ایجاد کردم تا دیگر هیچ فیروزی بخاطر نداشتن هزینه تداوی جانش را از دست ندهد”.

کمیته هماهنگی مددکاران صحت نخستين كمیته مددکاران صحي است که جهت کمک به مریضان بی‌بضاعت در سطح كشور با  تلاش و زحمات بانو فرزانه محمدی، همکاری صحت عامه و افراد خیر به فعاليت آغاز کرده است.

این کمیته هم اکنون حدود پنجا مریض بی بضاعت را دربخش‌های مختلف تحت تداوی گرفته است.

فرزانه محمدی دختری که شادی‌اش را در شاد ساختن هموطنانش می‌بیند و از اینکه می‌تواند دل دردکشیده‌ای را شاد کند بسیار خرسند است چون برای او دیدن رنج دیگران دردآور است.

گزارشگر: فریبا آرام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا