دختران دانش آموز لیسههاتفی، برنده جایزه بینالمللی
پروژههای مشورتی بریتیش کانسیل کشور انگلستان فرصت را برای بسیاری از دانشآموزان برای کار و نشان دادن خلاقیت مهیا کرده است، در مدت سه سال دختران در مکتب مولانا عبدالله هاتفی توانستند 8 پروژه را اجرا و جایزهی بینالمللی را در بین کشورهای آسیایی بگیرند.
سیما مسعودی راهنمای شاگردان در اجرای این پروژهها و آمر دیپارتمنت انگلیسی مکتب مولانا عبدالله هاتفی میگوید: «من و شاگردانام موفق شدیم پس از سه سال کار، جایزهی بینالمللی بریتیش کانسیل را در سطح مکاتب عالی در کشور بگیریم ».
او میافزاید: پروژهها را خود شاگردان مطابق با علاقهی خود انتخاب میکنند و موفق شده اند هشت پروژه را تا کنون کار کنند، اولین پروژهی آنها در مورد آشنایی رسم و رواجهای مردم بومی بود که شاگردان دوکشور افغانستان و آمریکا، رسم و رواجها را شریک ساختند، در این بخش 50 شاگرد از صنف 5 تا 12 کار کردند.
خانم مسعودی افزود: «پروژهی دوم ما در مورد بیرقهای کشورها بین افغانستان، هندوستان و سریلانکا بود که شاگردان ما بیرقهای کشورهای آسیایی را همراه با نام پایتختها، به صورت آنلاین رسامی و دیزاین کردند که مورد استقبال دوکشور قرار گرفت ».
مسعودی میگوید پروژهی بعدی او و شاگرداناش در مورد هنرهای دستی با کشور پاکستان بود که آنها خواستند با این کار هنرهای پنهان دختران را زنده کنند و طی این پروژه هم دختران شیرنیدانی، گلدانی و رسامیها را به نمایش بگذارند.
خانم مسعودی میافزاید: پروژهی چهارم در مورد محافظت از طبیعت و پنجم در مورد (یادگیری زبان) بود که این پروژه از طریق مکالمه آنلاین بین دانشآموزان هاتفی و یکی از مکاتب آمریکایی بود، دانشآموزان هرکشور اشیا را رسم کرده و با زبان خود آن را تلفظ میکردند که این برای یادگیری زبان ها برای دانشآموزان مفید بود.
سیما مسعودی بیان میدارد: پروژهی بعدی ما معرفی قهرمانهای ملی بود که در آن قهرمانهای ملی دوکشور نقاشی و به هم معرفی میشدند.
خانم مسعودی در آخر از دو پروژهی نام میبرد که یکی از آنها در مورد بازیهای محلی و دیگری هم در مورد نصاب تعلیمی در مکتب است.
سیما مسعودی به این باور است که این پروژهها برای تبادل تجارب در مورد نصاب تعلیمی آموزنده و ارزشمند است.
گزارشگر: سیمین صدف